Αρχή / Managed

Managed Servers (με Διαχείριση)

Ισχυρή διαχείριση φιλοξενίας σε επίπεδο συστήματος, από dedicated server έως cloud.

Μεγιστοποιήστε την απόδοση και την ασφάλεια της διαδικτυακής επιχείρησής σας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Καλύτερη σχέση τιμής-υπηρεσίας-απόδοσης.

Managed Servers (με Διαχείριση)

Τα πλεονεκτήματα του managed server

More Performance

Μεγαλύτερη Απόδοση

Είτε πρόκειται για μεγάλο website (πχ. ενημερωτικές ιστοσελίδες με μεγάλη κίνηση) ή για e-shop με χιλιάδες προϊόντα και μεγάλο φόρτο εργασίας στη database, οι managed servers εξασφαλίζουν στην online επιχείρηση τις επιδόσεις που χρειάζεται.

More Convenience

Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Εγκατάσταση ενημερώσεων και επιδιορθώσεων server, ενημερώσεις και αναβαθμίσεις του πυρήνα, σάρωση για κακόβουλο λογισμικό, υιους, κλπ., αντίγραφα ασφαλείας, DDoS προστασία και τρία επίπεδα firewall συσφίγγουν την ασφάλεια του managed server.

Less Costs with managed servers

Μικρότερα Έξοδα

Μειώστε τα έξοδα που απαιτούνται για την ενοικίαση, εγκατάσταση και συντήρηση ενός διακομιστή. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε dedicated ή cloud server, οι managed servers μας συγκεντρώνουν όλα αυτά τα κόστη σε μια εξαιρετική τιμή.

Managed servers hosting φιλοξενίας

Managed διακομιστής φιλοξενίας έτοιμος να τρέξει τις ιστοσελίδες, τα e-shops και τις εφαρμογές σας!

Οι managed servers μας, διαθέτουν προ-εγκατεστημένο το λογισμικό που απαιτείται για να λειτουργήσει με μέγιστη ασφάλεια μια online επιχείρηση.

Οι Επιλογές σας σε Managed Server

Επιλέξτε την προτιμώμενη ομάδα διαχειριζόμενων διακομιστών για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Managed Dedicated Server

Dedicated Server

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών διακομιστών με διαχείριση. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμοι μόνο διαχειριζόμενοι διακομιστές με επεξεργαστές AMD Ryzen. Δείτε τους διαχειριζόμενους dedicated servers

Managed VPS (Virtual Private Server)

Virtual Server

Επιλέξτε τον εικονικό διακομιστή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Όλοι οι virtual servers διαθέτουν εικονικοποίηση KVM και κοινόχρηστους επεξεργαστές AMD. Δείτε τους managed virtual διακομιστές μας

Εγκατεστημένα σε όλους τους Managed Servers

Οι managed servers μας διαθέτουν προεγκατεστημένο λογισμικό και online περιβάλλον διαχείρισης που επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση τους. Αν για παράδειγμα είστε επιχείρηση web design που φιλοξενεί ιστότοπους πελατών, μπορείτε να δημιουργήσετε/επεξεργαστείτε/διαγράψετε λογαριασμούς πελατών, ιστότοπους, emails, databases και πολλά άλλα.

Managed server with Apache and NGINX hosting.

Hosting Server

Managed servers με εγκατεστημένο http server Apache2, NGINX ή Apache2 με NGINX σαν proxy server και προηγμένη cache.

Professional email server

Email Server

Επαγγελματική λύση, χωρίς περιορισμούς, για επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μορφής onoma@yourdomain.gr.

Less Costs with managed servers

DataBase Server

Η MariaDB, σαν κύριος διακομιστής βάσεων δεδομένων παρέχει εγγραφές και αναγνώσεις, ενώ εμείς παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ βελτιστοποίηση επιδόσεων.

Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου

Κάθε managed server έχει εγκατεστημένο control panel που επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εργασιών που απαιτούνται για να δημιουργήσετε, διαχειριστείτε και να εμφανίσετε online ένα ιστότοπο.

 • Sites, SSL Databases, FPT, SSH
 • Emails, Forwards
 • DNS και πολλά άλλα

Διαχείριση Εύκολη στη Χρήση

Διαχειριζόμενοι Διακομιστές (Managed Servers)

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

 • Γιατί managed server;

  Η χρήση ενός managed server εξασφαλίζει στην online επιχείρηση μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυξημένη απόδοση, αυξημένη ασφάλεια, ευκολία χρήσης, πολλές δυνατότητες επέκτασης και μειωμένα τελικά έξοδα.

 • Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων με διαχείριση. Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες σας. Παραδείγματος χάρη, αν η ιστοσελίδα σας διαθέτει μικρό ή μεσαίο όγκο ημερήσιων επισκέψεων και χρησιμοποιεί cache για την προβολή των σελίδων στους επισκέπτες, τότε o managed cloud server (VPS) μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα κι αν η κίνηση είναι πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Όταν όμως έχετε ένα e-shop με εκατοντάδες επισκέπτες και δεκάδες πωλήσεις κάθημερινα, τότε θα επιλέξετε έναν managed dedicated server ή έναν managed virtual dedicated server (VDS). Αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων από εδώ.

 • Ο dedicated server είναι ένας φυσικός υπολογιστής ενώ ο cloud server είναι ένας εικονικός υπολογιστής. Η χρήση ενός dedicated server εξασφαλίζει σταθερή και προβλέψιμη απόδοση σε αντίθεση με έναν cloud server που μοιράζεται τους πόρους του ίδιου φυσικού υπολογιστή με άλλους cloud servers. Γιαυτό ένας virtual private server (VPS) μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα απόδοσης εκτώς και αν αναφέρετε ρητά από τον πάροχο πως το προιόν διαθέτει αποκλειστικούς πόρους (CPU, RAM). Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κανουμε με έναν virtual dedicated server (VDS) που αν και εικονικός διακομιστής θα σας εξασφαλίσει την αναμενόμενη απόδοση καθώς λειτουργεί πανομοιότυπα με έναν φυσικό υπολογιστή.

 • Η διαχείριση γίνεται εύκολα χρησιμοποιώντας το Controller. Μπορείτε να εκτελέσετε με μεγάλη ευκολία όλες τις αναγκαίες λειτουργίες που απαιτούνται για να λειτουργήσει και να εμφανιστεί online μια ιστοσελίδα. Κάθε managed dedicated server διαθέτει απλό περιβάλον διαχείρισης, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούμε στην κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων. Προσθέστε απεριόριστους ιστότοπους, βάσεις δεδομένων, λογαριασμούς e-mail, FTP και SSH χρήστες, διαχειριστείτε τις DNS εγγραφές, προσθέστε πελάτες και πολλά άλλα.

 • Κάθε managed server διαθέτει προεγκατεστημένο λογισμικό και είναι έτοιμος να λειτουργήσει χωρίς να χρειαστεί κάποια επιπλέον ενέργεια από εσάς. Οι διακομιστές παρακολουθούνται 24/7 και οι τεχνικοί μας ενημερώνονται άμεσα για τυχόν προβλήματα, τα οποία και προσπαθούν να επιλύσουν το συντομότερο δυνατό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους όρους χρήσης.

 • Αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά έως 3 ιστότοπων, μέγιστου μεγέθους 5GB έκαστος (web αρχεία και βάση δεδομένων). Από εκεί και πέρα υπάρχει χρέωση που θα καθοριστεί μετά από συννενόηση μαζί σας.

 • Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους managed servers καθώς όλα τα πακέτα παρέχουν δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών για πελάτες. Οι dedicated servers παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων λογαριασμών πελατών σε αντίθεση με τους cloud servers που παρέχουν συγκεκριμένο αριθμό λογαριασμών για πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των μεταπωλητών μπορείτε να δείτε εδώ.

Scroll to Top